Timmerman, onderhoud en dakdekker


Wilt u wat verbeteren aan uw woning? Wilt u uw woning renoveren of zoekt u een timmerman? Is uw dak lek door achterstallig onderhoud? Bel direct en ik bespreek de mogelijkheden met u.

Mijn Service

Duidelijke afspraken, Duidelijke prijs en 100% inzet!  Jansmabouw kan allerlei klussen klaren. Als u contact opneemt kunnen we direct een helder aanbod doen na een afspraak op locatie. 

Dakdekker werkzaamheden dokkumAanbouw in Dokkum

Voorbeelden van Onderhoud

Heeft u lekkage aan uw dakgoot en kunt u dit zelf niet oplossen? Is uw oude woning toe aan een onderhoudsbeurt of wilt andere gebouwen weer toekomstbestendig maken? Ik kom graag langs om u te helpen! Bellen is altijd vrijblijvend.

Voorbeelden van Timmerwerk

Wilt u een aanbouw aan uw woning of wilt u een slaapkamer ombouwen naar 2 slaapkamers? Dit kan u met behulp van Jansmabouw realiseren. We zijn specialist in het maken van oplossingen die voor u van belang zijn. Maatwerk op locatie zodat u de woning heeft die u verdient.

Visitekaartje jansmabouw onderhoud

Voorbeelden van Dakdekwerkzaamheden

Wilt u nieuwe dakpannen op uw woning of heeft u een vogelnest in uw dak en wilt u dit definitief oplossen? Dit kan door Jansmabouw Dokkum in te schakelen. Wij kunnen nieuwe daken leggen en daken ook direct isoleren zodat u ook nog bespaard in de toekomst. 

Contact

Jansmabouw
Carpentier Altingstraat 32
9101 VX Dokkum
Tel / Whatsapp 06-11381272
Email: [email protected]

Dakdekken
Aanbouw realiseren
Aanbouw in dokkum